Svensktillverkat

Måttbeställs från svensk fabrik

Passar alla stommar

Med våra smarta lösningar får ni ett nytt kök utan att ni behöver byta stommar

Våra köksluckor finns i olika utföranden som ni kan se under fliken köksluckor. Från målade köksluckor, fanerade till melamin, samt massiva köksluckor i trä. Vi kan också hjälpa till med tillbehör i köket såsom nya lådor i olika varianter och storlekar, lådfronter, täcksidor, socklar, vinhyllor, hörnhyllor, takanslutningar m.m. Vi har även stommar i standardstorlekar och vid behov kan vi måttbeställa så att det passar just ert kök.
Vi gör även helkök med helt nya stommar från grunden till helt klart arbete.

Så oavsett om ni vill ha hjälp med enbart nya köksluckor, lådor, byta några stommar för att dem är dåliga eller höja upp stommarna så att ni kan utnyttja utrymmet upp till taket så kan vi hjälpa er med eran köksrenovering.

Vi har såklart även samarbetspartners så att ni kan få all hjälp ni behöver av oss på Göteborgs Köksrenoveringar.

Det betyder att vi har kakelsättare, rörmokare, elektriker samt målare, alla dessa är småföretagare med en eller två anställda för att du som kund skall få en så bra service som möjligt. Vi har samarbetat med samma företag i nästan alla branscher ovan i 10 år, så vi är ett väl sammansatt team. Inte nog med det, vi har egna snickare som kommer ut och gör jobbet för er som kunder.

Vill även passa på att informera om att i dem fall där man behöver alla hantverksgrupper som står skrivna ovan så sköter vi såklart all planering så att alla kommer i rätt ordning samt tid. Så ni som kund inte behöver göra något utav det jobbet.
Det sista vi vill skriva är att dels uppmana kunder till att skriva recensioner när ni anlitat oss såklart men ni som ny kund kan ju läsa våra recensioner på google så att ni kan bilda er en egen uppfattning. Sen så har vi alltid kunder som vi vart hos ganska nyligen som ni kan få kontakta och prata med för att se hur vi vart att jobba med.