Med erfarenhet av ett flertal renoveringar genom åren och olika hantverkare samt leverantörer, ger jag Göteborgs Köksrenoveringar högsta betyg utifrån kunskap, bemötande, kvalite och närvaro. Joachim håller projektet i ett fast grepp och löser snabbt utmaningar i bästa positiva anda. Samtliga samarbetspartners som företaget omger sig med har visat samma föredömliga kaliber!
Tack!”

- ANDERS J

Vi kom i kontakt med detta företag då vi hade behov av en uppfräschning av vårt Ikeakök eftersom Ikea inte längre har samma mått på köksinredning.

Efter ett trevligt samtal med företagets ägare Joakim fick vi presenterat olika alternativa lösningar och bestämde tid för möte bara några dagar senare. Mötet var smidigt och vi fick bra information. Joakim är trevlig, tillmötesgående och kunnig.

Arbetet gjordes några veckor senare och vi är mycket nöjda med resultatet. Uppstod frågor och funderingar under tiden kunde vi ringa och fick alltid snabba svar.

Vi kan starkt rekommendera Göteborgs köksrenoveringar då de ger kunden ett gott bemötande och god service samt har lång erfarenhet och kunnighet på området.

- CAROLINE H

Vi kan varmt rekommendera Göteborgs köksrenoveringar. De är proffsiga i sitt bemötande och utför sitt arbete av högsta kvalitet. Det vi satte mycket värde på var att vi kunde använda dem som bollplank och fick tips och råd under hela arbetet för att skapa just det drömköket vi önskade.

- IBRAHIM K